Algemene informatie

Borg/machtiging:

Bij aankomst vult u een eenmalige machtiging waarborgsom in van € 250,- voor open zeilboten en € 500,- voor onze kajuitzeilboten en sloepen.

U zegt daarmee toe dat, mocht er onverhoopt schade plaatsvinden, u deze schade tot € 250,- / € 500,- bij ons afrekent. U hoeft geen contant geld mee te nemen en zolang er niets gebeurt betaalt u ook niets.

 

Inventaris:

Wij wensen u graag een onbezorgde vakantie toe en doen er vanuit ons dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Naast alle vallen, schoten, landvasten, zeilen, huikje en mik bestaat onze zeer complete inventaris uit:

2 stootwillen, peddel, vaarboom, anker met lijn, seinkegel, ankerbal en plastic box met jaaglijn, meerpen, toeter, borstel, dweil, hoosvat.

Bij het ophalen van de boot kunt u zonder verdere kosten meevragen:

Zwemvesten, waterkaart, tonnetje, waterjerrycan, lampje.

Er bestaat een kans dat iets aan onze aandacht ontglipt is, daarom verzoeken wij u om alles voor vertrek te controleren en bij vermissing of schade ons hierop te attenderen. Dan maken wij dit direct voor u in orde.

 

Groepen:

Bent u van plan om met een groep naar Friesland te komen, vraag ons dan naar de mogelijkheden.
Naast groepskortingen op de boten kan er vanuit Hoora nog veel meer voor u georganiseerd worden. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag.

 

Havenreglement:

Klik hier om ons havenreglement te bekijken.

Algemene voorwaarden verhuur: 

Klik hier om onze verhuurvoorwaarden te bekijken.

VERHUUR
Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg
Telefoon: 0515 - 44 27 15
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VERKOOP
De Draei 18a, 8621 CZ Heeg
Telefoon: 0515 - 44 31 41
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2014 HOORAWATERSPORT
Powered by Webfeatures
Disclaimer

Uitgelicht

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Prev Next

Verhuur nieuwsbrief Terug naar Heeg

  Met Hoora Watersport "Terug naar Heeg"   In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar worden er door heel Friesland culturele      evenementen gehouden. Zo ook in Heeg...

Read more

Rubberen neus voor de Laser

Hoora introduceert: rubberen neus voor Laser De rubberen neus voor de Hoora-valk bestaat al enige tijd en beschermt het polyester bij aanvaringen. Vanuit zeilscholen kwam er steeds meer vraag naar ...

Read more

Vacature Hoora Verhuur

Vacature voor stel: het runnen van Hoora Verhuur Bedrijf: Hoora bestaat 40 jaar en is begonnen als verhuurbedrijf van open zeilboten. Dankzij mooie innovaties, vooruit kijken, veel service en kwal...

Read more

Zeilpakken

Zeilpakken Je oude zeilpak versleten? Misschien kwijtgeraakt… Of gewoon op zoek naar een goed tweedehands zeilpak? Vanaf nu starten wij met de verkoop van onze zeilpakken (broek & jas van Musto...

Read more