Met Hoora Watersport "Terug naar Heeg"

 

In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar worden er door heel Friesland culturele      evenementen gehouden. Zo ook in Heeg! 

Heeg organiseert het grootste muzikaal spektakel op het water van Nederland. Op 30 juni 2018 vind het spektakel,  met Karen Bloemen, Jeroen van der Boom, Hans Klok en vele andere plaats op het Heegermeer. Een avond waarbij het publiek wordt meegenomen op reis door Heeg, hierheen passeren allerlei herinnering verhalen en muziekstijlen de revue. 

Om eigen herinneringen op te halen, of alvast in de stemming te komen, biedt Hoora u een geheel verzorgd arrangement aan. 

Het arrangement zal bestaan uit een warm welkom met koffie en thee, een rondvaart door Heeg, een B.B.Q * en tot slot de voorstelling. 

 

Het "Terug naar Heeg"arrangement: 

- Inloop v.a. 14.00 uur met koffie, thee en Heegmer suikerbrood

- Rondvaart door Heeg en omgeving met een Elektrosloep; inclusief informatie

  over Heeg en haar geschiedenis, plus vaarroute

- Aankomst Hoora Verhuur ca. 17.00 uur, waar de B.B.Q. klaar staat en

  gebruik gemaakt kan worden van de bar. 

- Om 18.30 uur afvaart naar het concerteiland, incl. borrelpakket

 

Wij verheugen ons op uw komst en hopen op een fantastische middag en avond. 

 

Meld u snel aan want de plaatsen zijn beperkt!

Met een sloep voor 6 personen   € 104,50 per persoon (sloep, koffie, suikerrood, BBQ, concertkaarten-Ring 2, borrelpakket)

Met een sloep voor 10 personen  € 91,- per persoon (sloep, koffie, suikerbrood, BBQ, concertkaarten-Ring 2, borrelpakket)

 

 

 

* Drankjes aan de Happy Hoora bar zijn er niet bij inbegrepen. 

Inhoud BBQ: 2 stokjes saté, hamburger, jagersteak, gekruid speklapje, gemarineerde kipfilet, lekkere salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. 

Inhoud borrelpakket bij 6 personen: 2 flessen wijn, 6 blikjes bier, diverse hapjes en chips. 

U kunt alleen of met minder dan 6 mensen het arrangement reserveren, bootbezetting echter op basis van 6-10 personen. 

Bij te weinig deelname zal er begin mei contact met u opgenomen worden. Heeft u vragen of andere wensen, neemt u dan contact met ons op via: 051544271 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Hoora introduceert: rubberen neus voor Laser

De rubberen neus voor de Hoora-valk bestaat al enige tijd en beschermt het polyester bij aanvaringen. Vanuit zeilscholen kwam er steeds meer vraag naar een rubberen neus voor de Laser in verband met beschadigingen aan de bovenkant. Hoora is hiermee aan de slag gegaan en heeft nu een unieke rubberen neus ontwikkelt. De rubberen neus is heel gemakkelijk te plaatsen op uw bestaande Laser, want hij hoeft alleen maar te worden vastgekit. 

De prijs voor de rubberen neus is € 145,00 inclusief BTW. 

Wilt u deze rubberen neus bestellen of meer informatie, neem dan contact met ons op via 0515-443141 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier om de neus te bestellen via onze web-shop.

 

Zeilen in de winter 

Op dit moment zijn we druk bezig om uw en onze valken en sloepen voor de winterberging uit het water te halen. De zeilen worden droog opgeslagen en de boten worden nagelopen en waar nodig opgeknapt zodat ze volgend jaar weer in perfecte conditie te water gaan.

Wilt u op een mooie winterse dag toch zeilen? Dan kan dat bij Hoora! Wij laten voor de die-hards en iedereen die van rust en water houdt tien Hoora-valken vaarklaar in het water liggen. Omdat het inmiddels aardig koud is op het water, krijgt u van ons een zeilpak gratis mee voor die dag. Stap in en laat u verrassen door het lege water, de mooie herfst- en winterkleuren en geniet op een andere wijze van de Friese meren. 

Om te reserveren kunt u contact opnemen met de verhuurhaven via tel. 0515-442715 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Vacature Meewerkend Voorman

Bedrijf:

Hoora bestaat 40 jaar en is begonnen als verhuurbedrijf van open zeilboten. Dankzij mooie innovaties, vooruit kijken, veel service en kwaliteit bieden, is Hoora uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is: een energiek en gerenommeerd bedrijf binnen de watersport met een prachtige verhuurtak en werf. Hoora is enorm veelzijdig, hierdoor is er veel kennis in huis en kunnen we onze klanten in praktisch alles voorzien. De werf bestaat uit vier afdelingen: polyesterproductie / afbouw, reparaties en onderhoud / elektrisch varen / ontwikkeling en productie van Hoora systemen.

Hoora is een familiebedrijf, waarbij we staan voor persoonlijk contact en een informele, maar professionele sfeer.

Functie:

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het toezicht houden op de werkzaamheden op de werf. Je werkt mee op de diverse afdelingen binnen het  bedrijf, maar zorgt in eerste instantie voor een goede planning en kwaliteitscontrole. Je bent het aanspreekpunt voor het personeel op de werf en ter technische ondersteuning op de verhuur. Het is een zeer uitdagende functie waarin er blijvend veel te leren valt. De processen binnen het bedrijf worden door jou begeleid, gecontroleerd en/of verbeterd, je lost problemen op en je werkt innovaties uit.

Functie eisen:

 • Ervaring in een leidinggevende functie
 • Relevante kennis en ruime aantoonbare ervaring in het werken met diverse materiaalsoorten en gereedschappen
 • Affiniteit met de watersport (bij voorkeur de zeilsport)
 • Je levert kwaliteit zonder de productiviteit en het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen
 • Kennis van computerprogramma’s, zoals bijv. Word en Excel
 • Team-player; goed in het beste in anderen naar boven halen
 • Je bent proactief en doortastend

Niet vereist, wel handig:

 • In het bezit van een heftruckcertificaat en BE rijbewijs of bereid deze te behalen;
 • Ervaring in het werken met polyester

Persoonlijkheid

Je hebt een positieve en enthousiaste houding, geen 9 tot 5 mentaliteit en denkt in oplossingen. Je bent flexibel, kunt goed schakelen en hebt een oog voor detail. Het goed kunnen communiceren en samenwerken is in deze functie essentieel. Daarnaast moet je ervan houden om de handen uit de mouwen te steken en ben je leergierig.

Soort dienstverband: Voltijd

 

Kan jij je vinden in de bovenstaande omschrijving? Dan hebben we jou graag in ons team!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Eva Meijer

 

Zeilpakken

Je oude zeilpak versleten? Misschien kwijtgeraakt… Of gewoon op zoek naar een goed tweedehands zeilpak? Vanaf nu starten wij met de verkoop van onze zeilpakken (broek & jas van Musto). Deze zijn in diverse maten verkrijgbaar, beginnend bij maat S t/m XXL. Voor slechts €189,- heb je een heerlijk pak dat nog een geruime tijd mee kan. 

Bestel op onze webshop of bel ons op 0515-442 715

VERHUUR
Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg
Telefoon: 0515 - 44 27 15
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VERKOOP
De Draei 18a, 8621 CZ Heeg
Telefoon: 0515 - 44 31 41
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2014 HOORAWATERSPORT
Powered by Webfeatures
Disclaimer

Uitgelicht

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Prev Next

Verhuur nieuwsbrief Terug naar Heeg

  Met Hoora Watersport "Terug naar Heeg"   In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Het hele jaar worden er door heel Friesland culturele      evenementen gehouden. Zo ook in Heeg...

Read more

Winterzeilen

Zeilen in de winter  Op dit moment zijn we druk bezig om uw en onze valken en sloepen voor de winterberging uit het water te halen. De zeilen worden droog opgeslagen en de boten worden nagelopen en...

Read more

Vacature

Vacature Meewerkend Voorman Bedrijf: Hoora bestaat 40 jaar en is begonnen als verhuurbedrijf van open zeilboten. Dankzij mooie innovaties, vooruit kijken, veel service en kwaliteit bieden, is Hoora ...

Read more

Rubberen neus voor de Laser

Hoora introduceert: rubberen neus voor Laser De rubberen neus voor de Hoora-valk bestaat al enige tijd en beschermt het polyester bij aanvaringen. Vanuit zeilscholen kwam er steeds meer vraag naar ...

Read more

Zeilpakken

Zeilpakken Je oude zeilpak versleten? Misschien kwijtgeraakt… Of gewoon op zoek naar een goed tweedehands zeilpak? Vanaf nu starten wij met de verkoop van onze zeilpakken (broek & jas van Musto...

Read more