Day.M8 open dag bij Hoora Watersport in Heeg – zaterdag september 10:00 tot 18:00 uur

Sinds dit jaar bouwt Hoora Watersport in Heeg de nieuwe dagzeiler Day.M8, met Yachtfull International aangesteld als officële verkoopagent. De Day.M8 is een stoere, elegante en trailerbare daysailer, met klassieke lijnen boven de waterspiegel en een modern onderwaterschip. Mede dankzij de keerfok is de boot gemakkelijk alleen te zeilen, maar met haar ruime en comfortabele kuip ook uitermate geschikt voor met een gezelschap. De constructiewijze, samen met de keuze van het materiaal voor beslag, tuigage en toebehoren, zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau met weinig onderhoud. De Day.M8 is standaard uitgerust met 4 ruime en zeer aangename slaapplaatsen en kan o.a. uitgerust worden met toilet, kooktoestel, kuiptafel en elektromotor voor meer gemak aan boord. Haar eigenschappen maken dat de DAY.M8, de perfecte daysailer is om echt te genieten van het zeilen binnen en buiten Nederland.

Voor meer informatie en foto’s van de Day.M8 verwijzen we u graag naar de website: www.bybood.com

De HISWA te Water is dit jaar in een ander jasje gegoten en is van 2 tot en met 6 september in een virtuele variant. U kunt terecht op www.hiswatewater.nl voor de virtuele toer en vergeet dan niet meteen op onze boot te stemmen voor de Publieksprijs! Voor meer informatie, een kijkje achter de schermen bij de werf en een proefvaart kunt u echter komende zaterdag bij Hoora in Heeg terecht.

Wegens de Corona maatregelen is het noodzakelijk dat u zich voorafgaand aanmeldt voor deze open dag. Dit kan tot en met vrijdag 4 september via de e-mail: watersport@hoora.nl of telefoon: 0515-443141

Heeft u vragen of wilt u op een andere dag een proefvaart inplannen, dan vernemen we dat graag.

Graag tot 5 september!

namens Hoora Watersport en Yachtfull

Eva Meijer

 

Menu