Aangepaste openingstijden Hoora Watersport

Onze locaties Hoora Verhuur en Hoora Verkoop zijn dit jaar nog geopend tot en met aanstaande vrijdag 17 december. Daarna hebben wij twee weken vakantie.
Vanaf maandag 4 januari 2021 staan wij u graag weer, telefonisch of per e-mail, te woord. Onder de geldende maatregelen zoals op 14 december door de regering afgekondigd, is het vanaf 4 januari alleen mogelijk om ons bedrijf op afspraak en met inachtneming van de geldende adviezen en leefregels te bezoeken.
ย 
Uw vaarvakantie en/of verblijf in onze verhuurhaven voor het nieuwe seizoen kunt u boeken via onze website https://hoora.nl/bootverhuur-heeg-friesland/. Eventuele vragen beantwoordt ons verhuurteam graag weer in het nieuwe jaar.
Bestellingen in onze webshop https://hoora.24uurshop.nl/ die vรณรณr donderdagmiddag 17 december 17:00 uur zijn gedaan, worden op vrijdag 18 december nog verwerkt en indien voorradig verzonden. Bestellingen na deze tijd zullen in behandeling worden genomen vanaf maandag 4 januari 2021.
ย 
Het voltallige team van Hoora Watersport wenst u fijne dagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!
Menu