De beschutte haven van Hoora is een perfecte plek om te overnachten. De haven is open voor passanten in een zeilboot of sloep tot 8 meter. Ook is het een vertrouwde plek om ’s avonds naar terug te keren voor gasten die bij ons een boot hebben gehuurd.

De haven is van alle gemakken voorzien: schone wc’s, warme douches en een afwasgelegenheid. Ook zijn er picknicktafels om gezellig te zitten, grasveldjes om een spelletje te doen en vuurkorven om bij op te warmen. Verder zijn er diverse barbecuemogelijkheden en is er uiteraard Wifi en volop parkeergelegenheid.

Overkappingen aan weerszijden van de haven zorgen altijd voor een droge en beschutte plek om te recreëren. Overnachten kan in de boot onder een dektent of in een tentje op een van de grasveldjes direct aan de haven. Daarnaast verhuren we ook trekkershutten.

haven hoora

Passanten

Bent u passant? Wilt u zo vriendelijk zijn zich te melden bij aankomst? U krijgt een plek toegewezen en kunt eventueel een tent opzetten naast uw boot. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle havenfaciliteiten.

Tijden:

Heeft u een open zeilboot of sloep voor een dag gehuurd? Dan kunt u vanaf 9:00 uur vertrekken en verwachten wij u om 18:00 uur weer terug.
Bij huur voor meerdere dagen kunt u de boot de avond ervoor tussen 19:30 en 21:00 uur ophalen. Het vaarseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober en gedurende deze periode is er dagelijks iemand aanwezig.

Buiten het vaarseizoen hebben we wisselende openingstijden, maar zijn we telefonisch dagelijks te bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur.

Menu