De valk is een stabiele boot, simpel vaarklaar en biedt veel ruimte. De valk is perfect om mee rond te trekken met vrienden en op te kamperen onder een dektent. Er is voldoende ruimte voor vier mensen om in de kuip te slapen. Bagage kan droog opgeborgen worden in het voor- en achteronder en verder is er plek in de gangboordkastjes en in de kielkist. Onze valken worden standaard, tegen meerprijs, verhuurd met een buitenboordmotor.

Lees meer
Lees meer

De Hoora-valk beschikt over eigenschappen die het varen nog makkelijker en leuker maken. De verhoogde vrijboorden bieden meer beschutting en comfort aan boord. De bediening van het onderdekse rolfoksysteem achter bij de stuurman of –vrouw maakt dat de Hoora-valk ook heel goed alleen of met z’n tweeën te zeilen is. Dankzij een gasveersysteem is de mast met een minimum aan kracht door één persoon te strijken en te zetten. Alle idyllische vaartjes in de omgeving zijn hierdoor altijd eenvoudig bereikbaar.

Door de vacuüm bouwwijze is de Hoora-valk de snelste en beste zeiler onder de polyvalken. Verder beschikken onze valken over twee reven, die gemakkelijk tijdens het varen te steken zijn en is de kuip altijd zelflozend. Naast een keuze voor hoge kwaliteit beslag voor een onbezorgde vakantie, zijn de nieuwste valken uitgerust met valstoppers op de beide vallen. Hiermee is het hijsen van het grootzeil een stuk lichter en eenvoudiger.

Afmetingen

Totaal: 6.65 x 2.00 m
Kuip: 3.25 x 1.22 m
Diepgang: 0.85 m

Hoogte

Staande mast: 6.50 m
Gestreken mast: 1.00 m
Mast op mik: 1.50 m

Optioneel bij te huren (zolang de voorraad strekt):

Campingset
Comfortseat
Zeilkleding (zeilbroek en/of -jas)
Laarzen
Slaapmatje
Dektent

Gratis mee te krijgen (zolang de voorraad strekt):

Zwemvesten
Watervaste waterkaart
Waterdichte ton

hoora valk huren
Menu