De sportieve Hoora-valk is identiek qua comfort en gemak aan de standaard Hoora-valk, ook zijn ze voorzien van gasveermast, onderdeks rolfoksysteem en dezelfde kwaliteit beslag. Daarnaast zijn ze verder uitgebreid met hangbanden en een sportief gesneden rolfok. Optioneel kan door de ervaren zeilers een trapeze en/of spinnaker worden bij gehuurd. Onze valken zijn standaard – tegen meerprijs – voorzien van een buitenboordmotor.

Lees meer
Lees meer

Trapezebroeken hebben we in verschillende maten, waardoor zowel kinderen als volwassenen hier plezier aan kunnen beleven.

Het zetten van en varen onder spinnaker is voor de meer ervaren zeilers, maar voor degene die hier nieuw in zijn, is er een les bij te boeken.
De sportieve valk is bij de verschillende weersomstandigheden een uitdaging en daarmee heel geschikt om meerdere weken voor de deur bij een vakantiehuisje neer te leggen. Zo ligt de boot er elke dag voor het grijpen, of u nu zin heeft in een ontspannen rondje op het meer of een paar uurtjes actief zeilen.

Er zijn meerdere sportieve polyvalken aanwezig, hierdoor zijn er onderlinge wedstrijden mogelijk. Wilt u voor een groep een evenement, trainingssessie of wedstrijd organiseren, dan helpen we u hier graag bij.

Afmetingen

Totaal: 6.65 x 2.00 m
Kuip: 3.25 x 1.22 m
Diepgang: 0.85 m

Hoogte

Staande mast: 6.50 m
Gestreken mast: 1.00 m
Mast op mik: 1.50 m

Optioneel bij te huren (zolang de voorraad strekt):

Spinnaker set
Trapezebroek
Campingset
Comfortseat
Zeilkleding (zeiljas en/of -broek)
Laarzen
Slaapmatje
Kampeer-dektent

Gratis mee te krijgen (zolang de voorraad strekt):

Zwemvesten
Watervaste waterkaart
Waterdichte ton

sportieve valk huren
Menu