Enduro sloep

Kenmerken

De elektrisch aangedreven Enduro sloep is een stoere, efficiënte en extreem comfortabele sloep. Deze sloep is door Hoora ontwikkeld en heeft dankzij een minimale waterweerstand een heel groot bereik. De Enduro is standaard uitgerust met een stille elektromotor van 5 kW en groot accupakket, waarmee u eenvoudig lange dag- en weekendtochten kunt maken zonder bij te laden. Het elektrisch varen brengt rust met zich mee en maakt dat u in stilte kunt genieten. Voorin is een grote ruimte om tassen en andere spullen droog op te bergen. Verder biedt de sloep het hoogste zitcomfort, dankzij een schuine rugleuning en hoge buiskap.

De basis is no nonsens, maar de Enduro kan in iedere wens uitgevoerd worden. Van kunststof teak delen naar een gewrapte romp, het is allemaal mogelijk. Maak u keuze in kleur, comfort en techniek!

Wilt u meer informatie over de Enduro sloep of bent u geïnteresseerd in de prijslijst van de Enduro sloep, zie knop “download prijslijst” voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0515-443141 of via e-mail adres watersport@hoora.nl daarnaast bent u ook van harte welkom bij ons op de Werf in Heeg!

Afmetingen

Totaal: 6.90 x 2.30m
Kuip:
Diepgang: 0.85 m

Gewicht

Totaal: 1100 KG
Ballast:

Standaard uitrusting bij de Enduro sloep is:
Een boot bij Hoora kopen houdt in:
  • Dat de boot nagelopen en waar nodig gereviseerd is.
  • Dat de boot vaarklaar opgeleverd wordt.
  • De romp in de was staat.
  • U een bootnaam en ligplaatsnaam naar keuze bij ons erbij krijgt.
  • U een handleiding bij de valk ontvangt.
  • Wij de boot kosteloos te water leggen of op een trailer zetten.
  • U een trailer kunt huren tegen een kleine vergoeding, maar wij ook het transport voor u kunnen verzorgen.
  • Wij u graag een uitgebreide uitleg geven over alle ins en outs van de boot bij oplevering. Zo gaat u ontspannen van start!

Wilt u de boot in de winter stallen en/of na laten kijken? Wij bieden een full service winterstalling aan. Dan ligt de boot in het voorjaar weer helemaal vaarklaar en gereed voor een nieuw seizoen.

Menu