Enduro sloep

Kenmerken

De elektrisch aangedreven Enduro sloep is een stoere, efficiënte en extreem comfortabele sloep. Deze sloep is door Hoora ontwikkeld en heeft dankzij een minimale waterweerstand een heel groot bereik. De Enduro is standaard uitgerust met een stille elektromotor van 3.5 kW en groot accupakket, waarmee u eenvoudig lange dag- en weekendtochten kunt maken zonder bij te laden. Het elektrisch varen brengt rust met zich mee en maakt dat u in stilte kunt genieten. Voorin is een grote ruimte om tassen en andere spullen droog op te bergen. Verder biedt de sloep het hoogste zitcomfort, dankzij een schuine rugleuning en hoge buiskap.

De basis is no nonsens, maar de Enduro kan in iedere wens uitgevoerd worden. Van kunststof teak delen naar een gewrapte romp, het is allemaal mogelijk. Maak u keuze in kleur, comfort en techniek!

Wilt u meer informatie over de Enduro sloep of bent u geïnteresseerd in de prijslijst van de Enduro sloep, zie knop “download prijslijst” voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0515-443141 of via e-mail adres watersport@hoora.nl daarnaast bent u ook van harte welkom bij ons op de Werf in Heeg!

Afmetingen

Totaal: 6.90 x 2.30m
Kuip:
Diepgang: 0.50 m

Gewicht

Totaal: 1200 KG
Ballast:

Menu