Motion 670

Kenmerken

De Motion 670 is een boot die compleet op zon en wind vaart en die in snelheid zeker niet onderdoet voor vergelijkbare open zeilboten. En een boot ook nog eens van alle gemakken voorzien is. Dat was het idee toen we begonnen met de ontwikkeling van de Motion 670, de nieuwste telg van de Hoora-familie. Het resultaat is de perfecte toerzeilboot! De Motion 670 is een sportieve zeilboot die snel vertrouwd aan voelt. De boot is gemaakt voor uw plezier en gemak. De Motion 670 biedt veel beschutting en is zeer stabiel. Ondanks zijn grote zeiloppervlakte van 24 M² is de Motion 670 ook met meer wind goed in stand te houden. Het grootzeil heeft een mooi vleugelprofiel, waardoor u het snel en eenvoudig kunt opbergen en drie keer kunt reven. De boot is eenvoudig te bedienen en comfortabel. Of u nu alleen, samen of met de hele familie op pad gaat. De Motion 670 is genieten voor elke leeftijd!

De Motion 670 is uitermate geschikt voor lange, relaxte tochten. De brede kuip en hoge dektent bieden veel ruimte aan boord en is dus ook aangenaam kamperen. Ondanks een mastlengte van 8.20m is een brug geen enkel obstakel. Dankzij een mastbalanceersysteem is de mast zeer eenvoudig te strijken door één persoon. Alle Motions worden onder vacuüm-injectie gebouwd, wat als resultaat heeft dat de romp licht, sterk en stijf is. De Motion heeft een diepe en beschutte kuip, waardoor u droog en comfortabel zit. De Motion 670 heeft 3 uitvoeringen: Classic, Touring en DeLuxe. Zie knop “download prijslijst” voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over de Motion 670? Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0515-443141 of via e-mail adres watersport@hoora.nl daarnaast bent u ook van harte welkom bij ons op de Werf in Heeg!

Afmetingen

Totaal: 6.70 x 2.20m
Kuip: 3.56 x 1.37m
Diepgang: 0.90 m

Gewicht

Totaal: 650 kg
Ballast: 150 kg

Menu