Pura Vida 550

Kenmerken

De Pura Vida 550 is een compacte spiegelsloep met uitmuntende vaareigenschappen. Deze spiegelsoep wordt gekenmerkt door een luxe uitstraling met klassieke vormen. De sloep heeft vele mogelijkheden en alle comfort aan boord. De compacte spiegelsloep biedt ruimte voor maximaal zes personen. Doordat de accu’s in de scheg gemonteerd worden, is er meer bewegingsruimte in de sloep. Voor zowel korte vaartochten als de wat langere afstanden is de Pura Vida 550 uitermate geschikt.

Door de vele opties is de Pura Vida 550 voor ieder naar wens samen te stellen. U kunt onder andere zelf de stoffering kiezen. De sloep is, net als de Pura Vida 650 en de Pura Vida 700, een volledig Nederlands kwaliteitsproduct. Alle motorsloepen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd.

Wilt u meer informatie over de Pura Vida 550 of bent u geïnteresseerd in de prijslijst van de Pura Vida 550, zie knop “download prijslijst” voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0515-443141 of via e-mail adres watersport@hoora.nl.  U bent van harte welkom bij ons op de werf in Heeg!

Afmetingen

Totaal: 5.50 x 2.08m
Kuip: -
Diepgang: 0.50 m

Gewicht

Totaal: 790 KG
Ballast: -

Menu