Slide

Open zeilboot
huren

De Hoora Valk, ons vlaggenschip, is ontworpen door Erik Meijer en gebaseerd op het klassieke ontwerp van Van der Stadt, gecombineerd met zijn eigen vindingen ten aanzien van verbetering van vaareigenschappen en veiligheid aan boord. Omdat wij onze boten zelf bouwen en onderhouden op onze werf, weet u zich ook heden ten dage verzekerd van voortdurende kwaliteit en innovatie. Naast de Hoora Valk bieden wij Elektro-Valken uitgerust met een fluisterstille elektromotor. Ook zijn een aantal Hoora Valken voorzien van trapezes en hangbanden, zodat u (door middel van een optioneel bij te boeken trapezebroek en spinnaker) kunt genieten van een sportieve zeildag.
Op basis van de eerder door Hoora ontworpen Torenvalk bieden wij u daarnaast de Motion 670, een torengetuigde stoere en snelle toerzeilboot voorzien van elektromotor. Voor jonge zeilers bestaat de mogelijkheid bij ons een Optimist te huren. Sportieve zeilers die op zoek zijn naar een snelle wendbare zwaardboot, halen hun hart op met de Fusion.
Klik op de boot van uw keuze om meer te weten te komen over eigenschappen, mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen. U kunt indien gewenst direct uw gewenste vaarperiode boeken.

Menu