De Enduro is een stoere en ruime sloep, die zeer comfortabel zit dankzij een hoge en schuine rugleuning. Deze sloep is geschikt voor 2 tot 10 personen en is uitgevoerd met een elektromotor. Het accupakket is dusdanig groot dat u er op vol vermogen een dag mee kunt varen, gaat u op half vermogen of minder varen, dan kan dit oplopen tot wel 40 uur.

Lees meer
Lees meer

Met deze elektromotor kunt u met gemak de rompsnelheid van 9 km/u varen, waarbij de Enduro maar weinig golven trekt dankzij haar efficiënte onderwaterschip. Onze sloepen worden standaard geleverd met een walstroomkabel, waarmee ze ’s avonds weer op te laden is.

Voorin is een grote ruimte om tassen en andere spullen op te bergen, evenals onder de banken. Met mooi weer kunt u, dankzij de zwemtrap en het anker, heerlijk vanaf de sloep zwemmen. Is de zon u even teveel of wilt u meer uit de wind gaan zitten, dan biedt de buiskap een fijne plek. Dankzij de hoogte van de buiskap kunt u hier comfortabel onder zitten.

Hoora in Heeg is een fantastisch vertrekpunt voor mooie routes door kleine vaartjes en prachtige dorpen, waarbij ook electric only routes mogelijk zijn. We helpen u graag op weg door routes aan te bevelen afhankelijk van de door u gewenste vaartijd.

Specificaties

Aantal personen: 2-10
Lengte: 6.90 m
Breedte: 2.30 m
Diepte: 0.60 m
Doorvaarthoogte: 1.00 m
Actieradius: ca. 40 km (bij spaarzaam gebruik)

Gratis mee te krijgen (zolang de voorraad strekt):

Zwemvesten
Watervaste waterkaart
Waterdichte ton

enduro huren
Menu