Wês Wolkom

HAVEN

Welkom in de leukste haven van Friesland. Onze sfeervolle, full service haven ligt midden in het Friese merengebied en je hebt dus direct toegang tot het open water.

Op loopafstand vind je het gezellige centrum van Heeg, met diverse winkels, horeca en overige faciliteiten. Wil je een weekendje varen in een Valk of in een comfortabele kajuitboot? Of wordt het een dagje relaxen en genieten in een elektrische sloep? Wil je picknicken op onze overdekte picknickboulevard of overnachten in onze gezellige trekkershutten? Wil je met jouw caravan of camper direct aan de haven kamperen? Of kies je voor onze compleet ingerichte tenten of een verblijf in één van onze vier luxe houseboats? Het is allemaal mogelijk en naast dit alles kun je bij ons nog vele andere activiteiten op en rond het water ondernemen met familie, vrienden of bedrijven.

Bij Hoora Recreatie kun je ook terecht voor vaste ligplaatsen, winterstalling en service voor open zeilboten, compacte zeiljachten en sloepen. Het takelen van boten is mogelijk tot 8 meter en 2000 kg. Onze receptie is tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week geopend. Wij zijn jouw startpunt voor een avontuurlijk, sportief en onbezorgd verblijf in Friesland.