Overnachten

Overnachten

Overnachten

Overnachten

Overnachten

Overnachten

Overnachten

Overnachten

Bij Hoora vaar je niet alleen zorgeloos, je overnacht ook comfortabel in één van onze accommodaties in de verhuurhaven. Ook als je even een keer niet wilt zeilen, is er bij ons van alles te doen.

Heeg is een gezellig dorp met diverse restaurants en winkels. Een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes naar bijvoorbeeld Sneek, Workum, Stavoren, Woudsend, Sloten en Langweer. Overnachten kan bij ons in de passantenhaven in een zelf meegebracht tentje tegen een kleine meerprijs.
Ook beschikken we over twee trekkershutten en vier havenlodges voor wie graag in een huisje overnacht.

Naast de verhuur van open zeilboten bieden wij verschillende activiteiten aan. Zo kun je een elektrische sloep huren voor een mooie tocht in de omgeving, en kan de jeugd in onze snelle Fusion zeilen. Ook hebben we SUP-boards beschikbaar voor een sportief rondje over de poelen.

Je hoeft je bij ons niet te vervelen! Soms is het slim om activiteiten van te voren te reserveren. Neem dan rechtstreeks contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op (0515) 44 27 15.

“BE OPTIMISTIC. ALWAYS PACK A BATHING SUIT.”

Onze trekkershutten zijn wegens vervanging momenteel niet boekbaar. U vindt op deze plek zo snel mogelijk informatie over de nieuwe accommodaties!

Onze verhuurhaven beschikt over twee trekkershutten. Trekkershut Stuurboord is ingericht voor 2 (+1) personen en trekkershut Bakboord voor 4 personen.
De hutten staan direct aan het water. Uw verblijf kan goed gecombineerd worden met een dagje varen in één van onze elektrische sloepen of zeilboten. Ook wandelaars, fietsers en andere buitensporters zijn bij ons van harte welkom.

In de 4-persoons trekkershut staan twee stapelbedden met matrassen, een eettafel met vier stoelen en een eenvoudig keukenblok voorzien van waterkoker. De 2-persoons trekkershut is identiek ingericht, met als verschil een twee-persoons bed (kunnen uit elkaar). Voor elke trekkershut staat een picknicktafel. Een bedlinnenpakket, handdoekenset en/of keukenlinnengoed huurt u optioneel bij.

Stromend water, douche en toilet vindt u in de toiletgebouwen op het haventerrein. Via een overkapping is het toiletgebouw altijd droog te bereiken. Bij de receptie staan een koelkast en vriezer voor algemeen gebruik.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze trekkershutten.

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en exclusief verplichte eindschoonmaakkosten.

Menu